Planering är a och o

Ett framgångsrikt renoveringsprojekt börjar med en solid plan. Ju mer noggrann man är med planeringen av arbetet, desto bättre resultat kan man förvänta sig i slutänden. Sedan hjälper grundlig planering också med att eliminera överraskningar under arbetets gång såväl som efteråt när allt är klart.

Vi är experter på badrum och spenderar många av våra arbetsdagar åt just detta. Varje projekt är unikt, men det finns ett väl framarbetat arbetsupplägg inom vår firma där vi metodiskt och effektivt tar oss genom varje delmoment. Eftersom en badrumsrenovering kräver specifika kompetenser så är vi alltid ett team som arbetar tillsammans, där varje hantverkare i teamet har sin roll.

Planeringen av arbetet genomförs tillsammans med dig. Du ger oss din vision och vi ger dig tips och råd baserade på den. Därefter tar vi fram en tidsplan med såväl deldeadlines som slutdeadline, samt arbetstider och andra praktiska detaljer. Vi är mycket måna om att respektera tider och utrymmen för vi vet hur besvärligt det är att ha ett renoveringsteam hemma hos sig och tvingas leva i renoveringsdamm, även om det så är för en ganska kort tid.

Anlitar du oss för din badrumsrenovering så vet du vad du får redan på förhand.

Kvalitetssäkert

Man vill förstås ha ett fint badrum när allt är klart, men ännu viktigare är det att arbetet som genomförts håller hög kvalitet så att det nya badrummet kan få kännas nytt även efter några år. Stora renoveringsprojekt som just badrum och kök investerar man inte i särskilt ofta, så det är viktigt att de håller hög kvalitet.

Vi är en byggfirma med badrum som specialistområde och i vårt team finns behörighet för såväl kakelsättning som VVS-installation och våtrumsarbete. Som byggfirma är vi auktoriserat VVS-företag med Byggkeramikrådets BBV-behörighet. Naturligtvis är vi täckta av omfattande försäkringar för såväl din som vår egen trygghet. Det är oss du väljer när du vill ha en seriös, kompetent och professionell aktör för badrumsrenovering i Norrköping.