Vi antar alla typer av uppdrag

Oavsett om du leder ett projekt modell större, och till exempel har fått i uppdrag att se till så att alla badrum på en skola ska renoveras; eller om du är privatperson som bara vill få badrummet hemma uppfräschat, så är du hjärtligt välkommen till oss. Vi antar projekt av alla storlekar och omfång och inte bara inom badrum - även om det är något av vårt expertområde. Vår byggfirma har arbetat i många hem och ute på många företag här i Norrköping och den samlade erfarenheten som ryms i vårt företag är gedigen. Be oss gärna om en referenslista! Det är alltid dina drömmar och visioner som leder vårt arbete, men det är vår kompetens och erfarenhet som ger dig det resultat du drömmer om.

Eftersom vi är stolta hantverkare så levererar vi aldrig något annat än högkvalitativa resultat där varenda detalj är noga genomtänkt. Inget annat än det bästa är bra nog.

Hembesök

När du står inför en badrumsrenovering eller annat större renoveringsprojekt så vill du givetvis känna dig trygg med den som ska få uppdraget. Vi kommer hem till dig och gör en plan för ditt projekt, samt ger dig en offert för slutpris. Allt detta får du utan någon kostnad och utan att binda upp dig till oss på något vis. Vi anser att det är varje kunds rättighet att undersöka marknaden och välja den firma som har det bästa erbjudandet utifrån ens egen magkänsla och preferensramar.

Duktiga hantverkare

När det gäller vårt arbetsteam så har alla hantverkare genomgått gedigen utbildning. Nivån av erfarenhet varierar men det finns alltid såväl gamla rävar som hungriga unghundar ute på varje projekt. Det finns många olika styrkor och som helhet är vi ett team med olika kompetenser som kompletterar varandra otroligt bra. Samtidigt har vi väldigt god stämning mellan oss, vilket gör arbetsdagarna både trevliga och inspirerande. Som helhet är vi ett starkt team som älskar vårt jobb och det märks på våra resultat.