Dina behov och önskemål styr

När du har bestämt dig för att renovera badrummet så är nästa steg att finna den byggfirma, alternativt de olika hantverkare, som ska anta projektet. Här har vi förståelse för att man vill kolla runt lite och jämföra tjänster och priser. Vi ger dig en kostnadsfri offert inför din badrumsrenovering och den baseras på den plan vi lägger upp tillsammans med dig vid vårt första möte. Det står dig fritt att anta eller avböja vårt erbjudande men vi är mycket självsäkra i det att vi erbjuder ett mycket konkurrenskraftigt koncept för badrumsrenovering i Norrköping. Hos oss får du helentreprenad, ett professionellt team av duktiga hantverkare och ett kvalitetssäkert resultat - allt till rimligt pris. Vi är ditt självklara val!

Som vid alla större renoveringsprojekt kräver en badrumsrenovering både tid och tålamod. Vi arbetar effektivt men stressar aldrig fram ett resultat. Kvalitet kommer alltid först. Vi har givetvis full förståelse för att det är besvärligt att ha hantverkare som kommer och går i ens hem, samt en massa material som ligger i vägen för en när man ägnar sig åt sina dagliga sysslor, men det är värt det. Vi har stor respekt för våra kunders privatliv och integritet och sköter vårt jobb i ditt hem med största respekt.

Vi skapar de bästa förutsättningarna

Därutöver anser vi att god kommunikation mellan oss och dig som kund är av yttersta vikt för att motverka överraskningar eller ouppfyllda förväntningar. Vi håller dig uppdaterad under arbetets gång och rådgör alltid med dig om i hamnar inför något oförutsett. De bästa förutsättningar för ett lyckat renoveringsprojekt skapas genom en solid plan, kompetens, noggrannhet och god kommunikation.